Shiba hvalpe til salg

Vi er en lille familie på 3 - Helle og John Røschke og vores datter Julia på 8 år. Vi fik vores første shiba - Valdemar - for snart 11 år siden. Det var slet ikke tilfældigt, at det blev en shiba da Johns mor har kennel We-sedso i Tyskland med nogle af de mest vindende shibaer i Europa og med mere end 30 års erfaring som opdrætter. Så da vi i 4 år boede i Tyskland lånte vi af og til en shiba med hjem og så var det vel nærmest klart at shibaen havde valgt os og at vi på et tidspunt måtte have vores egen. Efterfølgende er vi flyttet tilbage til Danmark og har fået først Valdemar og senere Luna - begge selvfølgelig fra Jytte. 

Vi lægger meget vægt på såvel sundhed som temperament og har ved begge vores shibaere været så heldige at kunne vælge begge forældre til vores hunde. Og så kommer de også fra en kennel hvor det er de samme værdier der lægges vægt på. 

Lunas hvalpe er vores første kuld. Det har indtil videre været en fantastisk oplevelse. Farmor - Jytte Røschke har været på besøg den første uge og har med sin mangeårige erfaring og rutine bragt de små sikkert til verden. Det har været SÅ dejligt at have hende på sidelinien. Efter 1 uge er hun taget hjem igen, men så efterlader hun også 3 dejlige sunde og raske shiba-hvalpe der har fordoblet deres vægt på den 1. Uge. Nu fortsætter vi bare - det kommer til at blive rigtig hyggeligt. Indtil videre får de virkelig udviklet deres taktile sanser :-). Senere skal de med i sommerhus og rigtig ud og opleve verden før vi til sidst skal overdrage dem til de helt rigtige hvalpe købere.